Despre Noi

Stim ca nu este simplu sa gasesti cadoul potrivit pentru aniversarile copiilor prietenilor sau pentru petrecerea de burlaci a fostului coleg de liceu. Si stim ca uneori vezi online ceva care iti place, si ti se pare ca ar fi un cadoul perfect de Craciun pentru un prieten apropiat, insa pana la Craciun uiti de el. Si mai mult ca sigur ti s-a intamplat sa primesti anul trecut macar un cadou care nu ti-a placut.

Kolektionar.com exista tocmai pentru ca stim ce complicat este sa ajungi la un cadou inspirat. Kolektionar.com aduce in aceeasi platforma produse speciale, alese de echipa noastra din magazinele online din Romania. Am ales produsele in asa fel incat acestea sa poata fi oferite cadou, dar si cumparate pentru tine.

Ce iti ofera Kolektionar.com?

  • Acces la un sistem de cautare gandit special sa genereze idei de cadouri bazate pe interese, varste si ocazii, dintr-o multitudine de magazine online
  • Liste de dorinte pe care poti alege sa le trimiti apropiatilor – in felul acesta poti pastra intr-un singur loc toate ideile de cadouri pentru tine si pentru cei dragi
  • O selectie actualizata constant de echipa Kolektionar.com cu cele mai noi si interesante produse aparute online
  • Cadouri-experienta, nu doar obiecte
  • Idei de cadou personalizate, oferite atunci cand ne ceri sprijinul via formularul din site

Ce nu este Kolektionar?

Kolektionar.com nu este un magazin online care comercializeaza in mod direct produse, ci este o platforma de prezentare a unor produse deosebite din alte magazine online. Orice comanda de produs poate fi realizata exclusiv in magazinul online care il vinde, catre care vei fi redirectionat de catre Kolektionar.com.