Cum functioneaza site-ul

Aici vei gasi intotdeauna un cadou special pentru prieteni sau familie. Asta pentru ca adaugam zilnic cele mai wow produse din magazinele online care livreaza in Romania.  In plus, iti poti face liste de cadouri pe care sa le trimiti prietenilor tai, in asa fel incat sa te asiguri ca vei primi cadoul pe care ti-l doresti de fapt!

Kolektionar.com este un website de prezentare a unor produse atent selectionate de echipa noastra din mai multe magazine online. Produsele prezentate nu sunt comercializate sau livrate de catre Kolektionar.com, ci de catre magazinele online afisate in descrierea fiecarui produs. Comanda pentru produsele afisate pe Kolektionar.com poate fi plasata exclusiv in magazinele online catre care Kolektionar.com te redirectioneaza, afisate in descrierea fiecarui produs.

Relatia cu comerciantii accesati prin intermediul Kolektionar.com nu este intermediata de Kolektionar.com. In situatia in care vei dori sa cumperi un produs, te vom redirectiona catre magazinul online care il vinde unde vei putea plasa comanda pentru produsul ales de tine, conform termenilor si conditiilor magazinului respectiv.

Ce venituri are Kolektionar.com?

Odata ce ai fost redirectionat de catre Kolektionar.com catre un magazin online si ai plasat o comanda in acel magazine online, de multe ori (insa nu tot timpul) Kolektionar.com va primi un comision de la magazin. Deoarece ne dorim sa iti prezentam cele mai bune idei de produse si experiente disponibile online, o parte din produsele afisate pe Kolektionar.com nu ne genereaza niciun comision si sunt afisate doar pentru ca noi le gasim interesante si vrem sa ti le aratam.